söndag 23 september 2012

Dass blogg!

"sitta många på dasset"

Yep, det är en av de sökningar på Google som har resulterat i ett besök på min blogg. Jag undrar vad personen egentligen ville? Gissar att hen kom till mitt inlägg om graven under dasset. Gissar också att inlägget inte besvarade personens eventuella frågor om det där med att sitta många på dasset.

Men jag råkar faktiskt veta att det inte är så ovanligt med dass med flera hål bredvid varandra. Ett sådant står t.ex. vid mina morföräldrars stuga och jag vill minnas att vi gjorde gemensam sak där ibland när jag var barn. (Någon som vet bättre - mamma? - får rätta mig om jag minns fel i detta och har hämtat mina minnen från Bullerbyn eller nåt, det händer ibland.)

Alltså, du som sökte på "sitta många på dasset" och kom till min blogg, jag hoppas att du hittar det du söker. Jag hoppas också att det du söker inte är någon slags udda pornografi.

2 kommentarer:

  1. Jodå, flera hål var inte alls ovanligt förr. Vet dock inte om skälet var längtan efter att byta hemligheter(på hemlighuset)med varann eller om det helt enkelt handlade om att sprida ut leveranserna över en större yta så att man inte behövde gräva undan lika ofta. Kan tänka mig att snacket kunde bli lite seeeeegt, om man säger så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Ja, du som är gammal skithustömmare borde ju ha lite kunskaper i ämnet! :)

      Radera